It seems that you're using an outdated browser. Some things may not work as they should (or don't work at all).
We suggest you upgrade newer and better browser like: Chrome, Firefox, Internet Explorer or Opera

Witam.
(Bug z wersji PC)
Jestem ciekaw czy ktoś z was też się spotkał z takim bugiem (jak do tej pory pierwszy który u mnie wystąpił)

-Moja V jest ubrana w jakieś tam ciuchy (spodnie, koszulka, buty). Jak popatrzę w dół to widzę, że jest ubrana,
ale jak popatrzę w lustro to zawsze czegoś z garderoby brakuje (najczęściej spodni) :-)
U mnie natomiast, w mieszkaniu V , jak stanę przed lustrem w czapce to jestem łysy pomimo bujnej fryzury. (brak czapki i włosów). Też wersja na PC.
Ja natomiast czekam aż zostaną naprawione bugi ze wszczepami i pojemnikiem na przedmioty. Regularnie się się zdarza że przy wymianie wszczepów zostają one zmienione na inne. Wystarczy ponownie wejść w interakcję z ripperem i lista twoich kupionych a nie założonych modyfikacji się zmienia. A full metal jacked po wymianie na inny znika. Jeżeli zaś odłożysz broń do kufra i zerkniesz tam później to modyfikacje giwer potrafią zmienić poziom na niższy, najczęściej najniższy.